Uutta tietoa: Jacksonin hätäpuhelua viivytettiin pitkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuolleen poptähti Michael Jacksonin kuoleman ympärillä on vielä paljon epäselvyyksiä. Nyt viranomaiset ovat tutkineet tapahtumia ennen ambulanssin saapumista supertähden kotiin.

Jacksonin tuolloin paikalla ollut lääkäri Conrad Murray tavoitettiin viranomaisten kuultavaksi vasta etsintöjen jälkeen. Nyt hänen asianajajansa Edward Chernoff on paljastanut, ettei hätäpuhelua suoritettu heti sydänkohtauksen jälkeen, vaan vasta puolen tunnin kuluttua.

-Puhelua ei tehty heti. Lääkäri Murray oli hänen henkilökohtainen lääkärinsä ja jos potilas saa sydänkohtauksen, on lääkäri, erityisesti sydänlääkäri, paikalla pelastaakseen hänet. Hän oli siellä pelastaakseen Michaelin, Chernoff kertoi CNN uutisten haastattelussa.

– Hätäpuhelu tehtiin kun kävi selväksi, ettei häntä kyetä elvyttämään. Ongelmana oli, että puhelimet eivät toimi Michael Jacksonin kotona. Siellä ei ole puhelinlinjaa ulos, ei ainakaan Michael Jacksonin makuuhuoneessa, joten Murray joutui huutamaan apua, hän sai turvamiehet paikalle, jotka jossain vaiheessa soittivat hätänumeroon.