Vau, tässä esiintyy Michael Jackson hieman ennen sydänkohtaustaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuolleen Michael Jacksonin elämästä paljastuu päivä päivältä uusia tietoja ja muiden muassa valokuvia. Nyt on selvinnyt, että hänen This Is It -paluukeikkojensa harjoituksia on sekä kuvattu että nauhoitettu runsaasti.

Daily Mail -lehden tänään julkaisemien valokuvien perusteella Popin Kuningas oli ennen kuolemaansa hyvässä kunnossa sekä iloinen ja energinen esiintyjä. Supertähti poseeraa Los Angelesin Staples Centerissä käytyjen harjoitusten yhteydessä otetuissa valokuvissa kuin 80-luvulla ikään. Katso kuvat tästä. Lehden mukaan kyseessä ovat viimeiset kuvat tähdestä esiintymislavalla.

Päivää ennen kohtalokasta sydänkohtausta otettujen kuvien perustella Michael Jackson ei ollut kovinkaan huonossa fyysisessä kunnossa tai langanlaiha luuviulu, kuten The Sun -lehden julkaisemien ruumiinavaustietojen mukaan väitettiin. Amerikkalainen TMZ-julkaisu ilmoitti tosin jo eilen, että brittilehden julkaisemat tiedot ovat täysin tekaistuja.

Lehden saamien tietojen mukaan harjoituksista tallennetuista materiaaleista ollaan parhaillaan koostamassa DVD-julkaisua, josta voidaan hyvällä syyllä odottaa jättimäistä hittiä.