Viimeinen sivallus: Michael Jackson jätti isänsä perinnöttömäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuollut poptähti Michael Jackson ei pitänyt kovinkaan paljon Joe-isästään, joka piti lapsiaan tiukasti kurissa ja nuhteessa heidän ollessaan lapsia. Jacksonin on kerrottu jopa oksentaneen koska pelkäsi niin kovasti isäänsä.

Nyt Wall Street Journal -talouslehti on uutisoinut, että Michael Jackson jätti isänsä perinnöttämäksi. Vuonna 2002 laaditun testamentin perusteella perintö ohjataan Michaelin äidille Katherinelle, kolmelle lapselleen ja hyväntekeväisyyteen. Tarkemmat tiedot testamentista saadaan lähiaikoina oikeudessa.

Michael Jacksonin varallisuudesta ja jättiveloista on tällä hetkellä liikkeellä monenlaisia hurjiakin huhuja. Todellisen tilanteen selvittäminen tullee kestämään viikkoja. Supertähti jätti lapsilleen myös suuren määrän julkaisemattomia kappaleitaan, jotka voivat muodostua postuumisti julkaistuina hyvinkin arvokkaiksi. Aiemmin perheen kerrottiin epäilevän, ettei Michaelilla olisi ollut lainkaan voimassa olevaa testamenttia.