Ice Age 3 : Dinosaurusten aika

Elokuvat · Stara.fi

Suosittu Ice Age -animaatio saa nyt toisen jatko-osansa. Tällä kertaa jääkauden sankarit nähdään valkokankaalla myös 3D-versiona. Mammuttipariskunta Manny ja Ellie ovat saamassa perheenlisäystä, minkä johdosta sapelihammastiikeri Diego suunnittelee jättävänsä lauman.

Laiskiainen Sid joutuu kuitenkin yllättävään seikkailuun hänen löytäessään kolme dinosauruksen munaa, joiden sijaisäidiksi hän välittömästi ryhtyy. Pienokaisten oikea äiti on kuitenkin asiasta hieman eri mieltä. Pian koko tiimi on jälleen seikkailemassa, mutta tällä kertaa trooppisissa maisemissa jäätikön alla. Perässä on myös tammenterhoja metsästävä mainio sidekick-Jyrsis, joka on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Kolmannessa Ice Age -leffassa on selvä jatko-osan ja jopa rahastuksen maku, sillä leffan perustarina on kaukaa haettu ja väkisin väännetyn oloinen. Ensimmäisen leffan kaltaisia naurunremakoita kuuluu vain muutama, mutta onneksi mukana on myös heittoja, jotka on suunnattu aikuisille ja jotka menevät perheen pienimmiltä täysin ohi. Suomenkielinen toteutus on tuttuun tapaan ensiluokkaista ja sujuvaa. Ice Age 3 on leppoisaa viihdykettä, mutta ei yllä edeltäjiensä tasolle.

Genre: Animaatio

Ohjaus: Carlos Saldanha (ja Mike Thurmeier)

Pääosissa (suom. ääninä): Jukka Hildén, Jarppi Leppälä, Sanna Saarijärvi, Hannu-Pekka Björkman, Santeri Kinnunen, Antti LJ Pääkkönen, Antti Pääkkönen

Ensi-ilta: 1.7.2009

Kesto: 1:36

Pisteet 3/5