Conan O’Brienin uusi show vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ja suomalaiset hyvin haltuun ottanut televisiotähti Conan O’Brien korvasi äskettäin Jay Lenon suositun The Tonight Show -ohjelman vetäjänä. Uusi pesti on kuitenkin alkanut kivikkoisesti.

Jo muutaman päivän jälkeen Yhdysvalloissa uutisoitiin laajasti ohjelman heikoista katsojaluvuista ja veikattiin pestiä jopa flopiksi. Kanavan mukaan näin lyhyen ajan perusteella ei voida vielä tehdä minkäänlaisia johdopäätöksiä. Nyt, kuukauden jälkeen, katsojaluvut ovat edelleen heikkoja.

Samalla Letterman on ohittanut The Tonight Show’n katsojaluvut. Edellisen kerran Lettermanilla oli enemmän katsojia joulukuussa 2005, Yahoo News uutisoi. Tutkimusten mukaan Lettermanin katsojat ovat keskimäärin 11 vuotta vanhempia kuin O’Brienin, ja NBC onkin nyt tarttunut tähän ohjelmaa markkinoidessaan.

New Yorkista Los Angelesiin siirtynyt Conan O’Brien on menettänyt katsojia samaan aikaan kun kilpailija David Letterman on kasvattanut suosiotaan. Joidenkin mielestä kyse on amerikkalaisten huumorintajusta, sillä aiemmin myöhäisillassa toimineet vitsit eivät välttämättä toimikaan primetimessa.