Jacksonin toisen ruumiinavauksen tulokset järkyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuolleelle poptähti Michael Jacksonille tehtiin eilen toinen ruumiinavaus hänen perheensä pyynnöstä. Perhe ei uskonut ensimmäisiä tuloksia, joiden mukaan Michaelin lääkärillä ei olisi ollut osuutta heidän poikansa kuolemaan.

Ensimmäisen ruumiinavauksen tuloksista on väännetty peistä julkisuudessa, sillä TMZ väitti The Sun -lehden julkaisemia tietoja tekaistuiksi. Myös Jacksonista pari päivää ennen kuolemaansa otetut valokuvat puhuivat osaltaan väitteiden puolesta.

Nyt samainen lehti kertoo saaneensa haltuunsa myös toisen ruumiinavauksen tulokset. Lehden mukaan ne vahvistivat ensimmäisen tutkimuksen tulokset, mikä oli järkytys supertähden perheelle. Operaation tehnyt patologi kävi kertomassa asiasta henkilökohtaisesti Michaelin äidille Katherinelle.

– Ruumiinavauksessa Michael Jacksonin ruumiista löytyi useita merkkejä vammoista. Ensinnäkin neulanreiät rinnassa. Olen itsekin nähnyt ruumiin, joten tiedän että ne ovat siellä. Hänen painonsa oli uskomattoman pieni ja hänellä oli alkavaa kaljuuntumista, perheen asianajaja kertoi.

– Me kaikki tiedämme, että hän käytti erittäin paljon reseptilääkkeitä. Sitä ei ole kiistetty, asianajaja selitti laulajan vatsasta löytyneitä pillereitä.

Tutkimusten mukaan Jacksonilla oli lisäksi veljensä tavoin kalju läikkä päässään. Sydämen läheltä löydettiin raportin mukaan neulanreikiä, jotka ovat ilmeisesti peräisin elvytyksen yhteydessä annetuista adrenaliiniruiskeista.