Johanna Tukiainen: ”Mitään nilviäisiä en varmasti kyllä syö”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen esiintyy ensi viikon torstaina Tammerfestin yhteydessä järjestettävässä Stara Jetset Party -tapahtumassa. Luvassa on kovasti odotetun laulukeikan lisäksi myös nimikirjoitusten jakamista sekä osallistuminen leikkimieliseen ”Bakerin pelkokertoimeen”.

– Pelkokertoimeni on tosin täysin matala, mitään nilviäisiä tms. en varmasti kyllä syö vaikka mitä maksettaisiin, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Tammerfestin Bilepuistossa soittoruokala Sahan edustalla 9. heinäkuuta järjestettävään Stara Jetset Party -tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta vain parituhatta ensimmäistä mahtuu mukaan. Kello 18.00 alkavissa juhlissa kannattaa olla siis ajoissa paikalla.

Ohjelmassa on edellä mainittujen lisäksi myös muita esiintyjiä sekä Studio Eliten Red Carpet. Lue lisää tapahtuman monipuolisesta ohjelmasta bileiden viralliselta Facebook-sivulta ja katsoa keitä muita on tulossa juhlimaan.