Supermalli Bar Refaeli alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystävänäkin tunnetuksi tullut supermalli Bar Refaeli on nähty usein seksikkäissä kuvissa vähissä vaatteissa. Nyt kaunotar poseeraa kuitenkin videolla ja valokuvissa alastomana.

Taannoin jopa lentokoneen kyljessä bikineissä poseerannut Refaeli esiintyy nyt videolla alastomana. Neitokainen vääntelehtii ja kieriskelee reilut puolitoista minuuttia kestävällä videossa sängyllä ja sohvalla. Katso kuvat tästä ja video tästä tai artikkelin alta. Kyseinen nakuvideo on alunperin tehty esitettäväksi Israelissa järjestetyssä taidenäyttelyssä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.