Tässä on maailman kuumin cheerleader

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen lehdissä uutisoitiin kuinka suomalaiset cheerleaderit ovat viimeistelleet kisakuntoaan peräti seitsemän joukkueen voimin Ruotsissa järjestettäviä EM-kilpailuja varten. Nyt myös rapakon takaa on kantautunut kuvia eräästä cheerleaderista.

Kyseessä on nimittäin Transformers-tähti Megan Fox, joka nähdään pian valkokankaalla myös toisessa pääroolissa. Tumma kaunotar esittää Jennifer’s Body -elokuvassa cheerleaderia. Nyt elokuvasta on julkaistu verkossa muutamia otoksia, joissa Megan Fox nähdään cheerleaderin asuun sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Samassa elokuvassa Foxilla on myös jo etukäteen kohuttu lesbokohtaus näyttelijä Amanda Seyfriedin roolihahmon kanssa. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan kohtaus on “erittäin kuuma” ja parivaljakko pyörii alastomana pitkin sänkyä. Megan Fox näyttelee elokuvassa cheerleaderia, josta tulee yllättäen luokkatovereitaan tappava sarjamurhaaja. Hän on kertonut jo aiemmin, että elokuva sisältää monipuolisia seksikohtauksia ja suudelmia molempien sukupuolten välillä.