Amy Winehouse muovisempana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on asustellut jo yli puolen vuoden ajan Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella. Taannoin hän vain käväisi Lontoossa ennen paluutaan Karibian maisemiin ja nyt hänen huhutaan hakevan maan kansalaisuutta.

Atlantin toisella puolella, Winehousen kotimaisemissa, Craig Stevens on rakentanut Lego-palikoista täysimittaisen laulaja Amy Winehousen patsaan. Yhteensä ilmestykseen kului 12.500 Lego-palikkaa, mutta Lego-patsaan ylläpito tulee varmasti halvemmaksi kuin elävän artistin. Katso kuvat tästä.

Tosielämän Winehousen kerrotaan valmistelevan parhaillaan uuden albuminsa kappaleita. Raporttien mukaan suurin osa ajasta saarella menee kuitenkin juopotteluun. Artistin vanhemmat ovat pyytäneet Amyä hakeutumaan hoitoon, mutta ainakin vielä laulaja on vapaalla jalalla.

– Haluan tyttäreni olevan taas kokonainen ihminen. Olemme yrittäneet kaikkea. Olemme pyytäneet häntä hakemaan ammattiapua ja tapaamaan lääkäreitä ja sen sellaista. Mikään ei ole kuitenkaan auttanut. Hän tappaa samalla hiljalleen myös minua ja äitiään, supertähden isä Mitch Winehouse valitteli äskettäin ITV-kanavalla.