Cheryl Cole poseerasi läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän julkkisnaisen paikan Megan Foxilta Britannian FHM-lehden äänestyksessä perinyt poptähti Cheryl Cole on nyt ikuistettu seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Kaunotar oli nimittäin sonnustautunut Girls Aloud -yhtyeensä juhlissa läpinäkyvään asuun.

Brittien tämän hetken kuumin julkkiskaunotar esitteli muotojaan harviaisen rohkealla asullaan, joka hädin tuskin peitti hänen rintansa. Tällä kertaa ei voitu puhua edes kaula-aukosta, koska Alexander McQueenin suunnitteleman asun koko etuosa oli läpinäkyvä. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.