Kevin Jonas yllättäen kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen teinityttöjen ykkössuosikki Jonas Brothers on tällä kertaa otsikoissa iloisen perheuutisen johdosta, kun yhtyeen jäsen Kevin Jonas on kihlautunut pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa.

Veljeskolmikko on kertonut säästävänsä itseään seksuaalisesti avioliittoon saakka. Se ei ole kuitenkaan haitannut 21-vuotiasta Keviniä, joka on People-lehden mukaan kihlautunut 22-vuotiaan tyttöystävänsä Deleasan kanssa. Pariskunta tapasi toisensa toukokuussa 2007 lomaillessaan Bahamalla.

Kevin yllätti entisen parturi-kampaajan keskiviikkoaamuna kosinnalla Deleasan kodin rappusilla New Jerseyssä. Yön yli Vancouverista saakka lentänyt ja tyttöystävänsä ovelle yllättäen ilmestynyt suosikkilaulaja pudottautui polvilleen ja kosi. Kihlasormuksena kerrotaan olleen Jacob & Co. -yhtiön timanttisormus, jonka suunnitteluun Kevin itsekin osallistui.