Näin Michael Jackson onnistui saamaan lääkkeensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikko sitten Beverly Hillsissä menehtynyt laulaja Michael Jackson käytti tuoreimpien tietojen mukaan salanimiä saadakseen tavanomaista enemmän reseptilääkkeitä. Nyt hänen käyttämänsä salanimet ovat tulleet julki.

TMZ-julkaisun mukaan poliisitutkimuksissa on selvinnyt, että Michael Jackson hankki lääkkeitä myös nimillä Omar Jackson ja Jack London. Lisäksi hänen epäillään käytäneen myös henkivartijansa, toimistovirkailijansa ja lääkärinsä nimiä resepteissä.

Poptähden kotoa on tutkimuksissa löydetty valtavia määriä voimakkaita uni- ja kipulääkkeitä, esimerkiksi Demerolia, joiden yliannostus olisi tappava. Viranomaisetkin ovat ihmetelleet miten laulaja kykeni hankkimaan näin suuren määrän lääkkeitä. Lähteiden mukaan lääkärit olivat niin leväperäisiä, että he vain soittivat apteekkiin ja kertoivat Jacksonin tulevan hakemaan lisää Demerolia.

Tuoreiden tietojen mukaan supertähden kuoleman tutkimuksiin on nyt tullut mukaan myös Yhdysvaltojen huumevirasto DEA, joka auttaa Los Angelesin poliisia tapahtumien selvittämisessä. Virastoa kiinnostavat erityisesti laulajan kotoa löydetty suuri määrä huumaavia lääkeaineita. DEA pyrkii selvittämään ketkä lääkärit Jacksonille reseptejä kirjoittivat ja millä perusteella.