Pet Shop Boys toi kasaridiscon Helsinkiin – katso biisilista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen musiikin legendaarisimpiin yhtyeisiin ja konemusiikin uranuurtajiin lukeutuva brittiduo Pet Shop Boys esiintyi tänään Helsingissä. Neil Tennant ja Chris Lowe kunnioittivat Suomea 18 vuoden tauon jälkeen.

Helsingin Jäähallissa nähty konsertti ei ollut varsinainen yleisömenestys, mutta läsnäolijat olivat sitäkin innokkaammin mukana klassikkohittien ilotulituksessa. Fanien iloksi biisilistassa keskityttiin paljolti yhtyeen kulta-ajan klassikoihin, ja uudempaa tuotantoa kuultiin lähinnä täytteenä.

80 – 90-lukujen tunnelma oli vahvasti läsnä, kun megahitit Suburbia, Always On My Mind, It’s A Sin ja setin päättänyt yhtyeen läpimurtohitti West End Girls tanssittivat yleisöä. Myös hieman nuoremmat fanit saivat kuullakseen muiden muassa Go West -hitin. Katso keikan biisilista kokonaisuudessaan alta.

Intro

Heart

Did You See Me Coming

Love Comes Quickly

Love Etc

Building A Wall

Go West

Two Divided By Zero

Why Don’t We Live Together

Always On My Mind

Closer – Devices

Do I Have To?

Kings Cross

The Way It Used To Be

Jealously

Suburbia

All Over The World

Se A Vida E

Viva La Vida

It’s A Sin

—-

Being Boring

West End Girls