Peter Andre sai miljoonasopimuksen – levy tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price on parhaillaan eroamassa aviomiehestään, poptähti Peter Andresta. Nyt Andre on saanut uralleen merkittävän edistysaskeleen, joka varmasti harmittaa miehensä uraa parhaansa mukaan ”suolaavaa” povipommia.

Eron jälkeisten sekoilujensa ja railakkaan juhlimisensa myötä huonoon valoon joutuneen Pricen tuleva ex-mies on nimittäin saanut merkittävän levytyssopimuksen, joka tuo popparin tilille miljoona puntaa. Levy-yhtiö Conehead on nyt kiinnittänyt takavuosien hittitähden talliinsa.

Andren ensimmäinen single uuden levy-yhtiön leivissä on nimeltään Behind Closed Doors ja se julkaistaan 10. elokuuta. Paluualbumia voidaan odottaa kauppoihin syyskuun loppupuolella. Levy-yhtiön mukaan levyllä kuullaan aikaisempaa aikuisempaa materiaalia.