Leikkaus pieleen – supermalli pidätettiin plastiikkakirurgin uhkailusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien tunnettu supermalli Karen Mulder on pidätetty Pariisissa, Ranskassa. Häntä syytetään laittomista uhkauksista, jotka hän teki puhelimen välityksellä plastiikkakirurgilleen.

Hollantilaissyntyinen 39-vuotias Mulder pidätettiin tiistaina aamulla sen jälkeen, kun naispuolinen lääkäri teki poliisille rikosilmoituksen Mulderilta saamistaan useista uhkaavista puhelinsoitoista, Reports Online uutisoi.

Julkaisun mukaan entinen supermalli huusi, kirkui ja uhkaili lääkäriä, koska tämä ei suostunut korjaamaan aikaisemmin tekemäänsä kauneusleikkausta. Leikkauksen tulokseen tyytymätön malli joutui pidätyksen jälkeen poliisikuulusteluihin ja häntä odottaa mahdollisesti syyte.

Karen Mulder nousi parrasvaloihin 90-luvulla samaan aikaan Kate Mossin, Helena Christensenin ja Naomi Campbellin kanssa.