Tässä on Michael Jacksonin arkku – hautapaikka paljastui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikko sitten kuolleen Michael Jacksonin hautajaisista, muistotilaisuudesta ja ruumiin kulloisestakin olinpaikasta sekä tulevasta hautapaikasta on saatu medioissa hyvin ristiriitaisia tietoja kummallakin puolella Atlanttia.

Julkaistuja tietoja on korjattu useaan otteeseen, ja brittilehdistön mukaan aikaisemmat suunnitelmat ovat nyt muuttuneet kaaokseksi supertähden perheen muuttaessa mielensä tähden hautaamisesta Neverland-ranchinsa alueelle. Myös viranomaisten mukaan hautaaminen muualle kuin hautausmaalle olisi laitonta.

Nyt Jacksonin ruumisarkun kuva on sekin julkaistu lehdissä. The Sun -julkaisun käsiinsä saamassa valokuvassa supertähden viimeistä leposijaa kuljetetaan väitteiden mukaan Hollywoodissa sijaitsevalle ruumishuoneelle muoviin käärittynä. Katso kuva tästä. Eilen illalla paparazzikuviin ikuistettu kuljetus tehtiin Los Angelesin Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle, jonne on haudattiin vuonna 1990 myös Jacksonin isoäiti Martha Bridges.