Britney Spears -fanitus vie brittimiehen kaikki rahat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suurin Britney Spears -fani on kertonut tarinansa BBC3-televisiokanavan dokumentissa. Ohjelman mukaan maailmankuulu poptähti vie käytännässä kaikki nuoren miehen tienaamat rahat. Tähän mennessä fanituotteet ovat maksaneet hänelle yli 12.000 euroa.

20-vuotias osa-aikainen myyjä Matthew Blyth käyttää yli 90 prosenttia koko palkastaan erilaisiin Britney Spears -nimellä myytäviin tuotteisiin. Hän tienaa kuukaudessa noin 570 euroa, josta 480 kuluu esimerkiksi Britneyn DVD- ja CD-levyjen ostamiseen.

Northantsin Ketteringissä asuva ja Britney Spears -tribuuttiyhtyeessä soittava ”superfani” on muodostanut kertomansa mukaan tunnesiteen 27-vuotiaan amerikkaisen poptähden kanssa. Hän on tehnyt makuuhuoneestaan varsinaisen Britney-alttarin.

– Olen seurannut hänen jokaista liikettään. Ja itkenyt kun hän ajoi hiuksensa. Tekisin mitä tahansa tavatakseni hänet.

Britney Spears Saved My Life -niminen dokumentti nähdään Britanniassa BBC3-kanavalla ensi sunnuntaina.