”Bubblesille ei ole kerrottu Jacksonin kuolemasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla menehtynyt Michael Jackson tunnettiin hyvin eläinrakkaana ihmisenä, jonka tunnetuimpiin lemmikkeihin lukeutui Bubbles-simpanssi. Nykyisin 26-vuotias Bubbles viettää eläkepäiviään Floridassa

Nyt on selvinnyt, ettei Bubbles tule osallistumaan entisen isäntänsä hautajaisiin, vaan on tuolloin 5.000 kilometrin päässä Wauchulassa sijaitsevassa Centre For Great Apes -hoitokodissa.

– Se on surullista, mutta Bubblesin on parasta pysyä täällä. Hänelle ei ole kerrottu mitään Jacksonin kuolemasta. Häntä ei ole kutsuttu hautajaisiin. Ehkä muistamme tilaisuutta jollain muulla tavalla, keskuksen tiedottaja kertoi The Sun -lehden mukaan.

Michael Jackson pelasti Bubblesin vuonna 1985 koe-eläinlaitoksesta. Tämän jälkeen Bubbles eli poptähden talossa ja heidät nähtiin usein julkisuudessa samanlaisiin asuihin puettuna. Jackson joutui luopumaan simpanssista, koska siitä pelättiin kasvavan aggressiivinen.

Bubblesista tuli todellinen superjulkkis, sillä hänet on ikuistettu kuuluisan isäntänsä kanssa useisiin patsaisiin ja parista on tehty muiden muassa Lego-hahmot. Nykyisin Bubbles viettää eläkepäiviään maalaamalla, kuuntelemalla musiikkia ja touhaamalla vanhemman Sam-simpanssin kanssa.