Michael Jackson tanssii videolla pari päivää ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla menehtynyt poptähti Michael Jackson harjoitteli tiiviisti suunniteltua paluukonserttien sarjaansa varten Staples Centerissä, Los Angelesissa. Aiemmin harjoituksista julkaistiin valokuvia, mutta nyt konserttisarjan järjestäjä AEG on julkaissut myös videon.

Yhtiön mukaan materiaalia Popin kuninkaan This Is It -konserttien harjoituksista on kertynyt niin paljon, että niistä tullaan koostamaan dokumenttielokuva. Julkaisun ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta alustavien tietojen mukaan dokumentti on jo työn alla. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Pari päivä ennen supertähden kuolemaa kuvatun videon perusteella Michael Jackson ei ollut kovinkaan huonossa fyysisessä kunnossa tai langanlaiha luuviulu, kuten The Sun -lehden julkaisemien ruumiinavaustietojen mukaan väitettiin. Amerikkalainen TMZ-julkaisu ilmoitti tosin jo myöhemmin, että brittilehden julkaisemat tiedot ovat täysin tekaistuja.