Vain Starassa: Lataa Ninon Sinä et -single ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tarjoaa jälleen yksinoikeudella lukijoilleen ladattavaksi ilmaiseksi kotimaisen artistin uuden singlen. Tällä viikolla jaossa hiphop-artisti Ninon Sinä et -single, joka on ladattavissa mp3-muodossa sunnuntaihin 5. heinäkuuta saakka.

Tulevan albumin ensimmäisen singlelohkaisun tuotanto on Henri ”MGi” Lanzin käsialaa. Ninon albumi Poika varjoisilta kujilta julkaistaan vielä kuluvan kesän aikana. Kappale on sunnuntaihin saakka ladattavissa tuosta oikealta puolelta löytyvästä bannerista. Keikoilla Nino nähdään ainakin Pori Jazz -tapahtumassa sekä syksyllä myös Rap Down -tapahtumassa Lahdessa

Nino on helsinkiläinen parikymppinen sooloartisti, joka on tehnyt omaa musiikkiaan vuodesta 2005 saakka ja järjestänyt tapahtumia, kuten esimerkiksi Cheekin levyjulkkaribileet vuonna 2007. Tähän mennessä hän on tehnyt noin neljäkymmentä keikkaa ympäri Suomea.