Povipommi Katie Price palasi 80-luvulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ibizalla pari viikkoa äskettäin juopotellut ja uutta realityohjelmaansa kuvannut povipommi Jordan, eli Katie Price, on nyt palannut jo kotimaisemiinsa Britanniaan. Eilen hänet kuvattiin kotikaupungissaan Brightonissa todellisessa kasariasussa.

Miehensä miljoonan punnan levytyssopimuksesta suivaantunut tähti oli pukeutunut pinkkisankaisiin aurinkolaseihin, kasarityyliin leikattuun pinkkiin paitaan sekä mini-farkkushortseihin, joita piti ylhäällä kullanvärinen vyö. Katso kuvat tästä.

Eilen Britanniassa oli tähän saakka vuoden kuumin päivä, joten povipommin asu lienee selitettävissä sillä. Pricen tuleva ex-aviomies on ilmeisesti edelleen perheen lasten kanssa Kyproksella sisarustensa ja vanhempiensa kanssa. Price ei ole tiettävästi nähnyt lapsiaan kolmeen viikkoon, mikä on aiheuttanut paljon närää, sillä aiemmin hänet valittiin Britanniassa vuoden äidiksi.