Rihanna rikkoi lakia tatuoimalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna tunnetaan lukuisista tatuoinneistaan, ja hänestä onkin tullut tauointeja harkitsevien nuorten naisten varsinainen esikuva. Nyt Rihanna haluaa ilmeisesti oppia itsekin tekemään pysyviä kuvia ihmisten ihoihin.

Rihanna on nimittäin bongattu New Yorkissa sijaitsevasta tatuointiliikkeestä täydessä touhussa. Hänet kuvattiin Manhattanilla sijaitsevassa East Side Ink -liikkeessä keskiviikkoiltana tekemässä tatuointia suurikokoisen miehen käteen. Katso kuva tästä.

NY Timesin mukaan Rihanna sai kunnian tatuoida kolmen liikkeen henkilökuntaan kuuluvan miehen käteen R-kirjaimen muistoksi itsestään. Hyvää tarkoittanut tempaus voi kuitenkin koitua hänelle kalliiksi, sillä New Yorkissa tatuointeja saavat tehdä vain luvan saaneet henkilöt. Lehden mukaan Rihanna voi saada kolmesta tatuoinnista jopa 2.000 dollarin sakot. Viranomaiset tutkivat asiaa.