Amy Winehouse sai porttikiellon uima-altaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella asuva brittipoppari Amy Winehouse on saanut porttikiellon hotellinsa uima-altaalle, koska hotellin henkilökunta pelkää laulajan hukkuvan.

Winon asuttaman Cotton Bay Cove -hotellin johto tietää, että Amy on juovuspäissään innokas yöuimari, mutta pelkää julkkistähden menettävän henkensä toikkaroidessaan altaalla ja altaassa.

– Hän juo suuria määriä viiniä ja rommia, eikä ketään pitäisi siinä kunnossa päästää lähellekään uima-allasta. Pelkäämme, että jonain yönä hän ei enää pääsekään omin avuin ylös altaasta, The Sun -lehdelle kerrottiin hotellista.

Pahasti alkoholisoitunut Amy Winehouse on viettänyt Karibialla jo yli puoli vuotta ja käynyt tuona aikana vain kerran Britanniassa parin päivän vierailulla. Huumeista eroon päässyt laulaja on sairastunut alkoholismiin, ja hänen vanhempansa pelkäävät supertähden kuolevan ellei häntä saada pian hoitoon.