George Clooney jätti yllättäen elokuvastudionsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuva George Clooney on tehnyt yllättävän ratkaisun ja jättänyt Warner Bros. -elokuvastudion. Hän on irtisanonut sopimuksensa ja siirtää oman Smokehouse-tuotantoyhtiönsä Sonyn talliin.

Monien menestyselokuvien tähti tuli tunnetuksi 1990-luvulla roolistaan Teho-osasto -televisiosarjassa. Sittemmin harmaahiuksinen komistus on nähty lukuisissa Hollywood-elokuvissa, kuten Ocean’s Eleven -leffasarjassa.

Hän perusti oman tuotantoyhtiönsä ystävänsä Grant Heslov’n kanssa vuonna 2006. Tuolloin yhtiö teki sopimuksen Warner Bros. -studion kanssa. Nyt, kolmen vuoden jälkeen, Warner tarjosi supertähdelle uutta sopimusta, mutta Clooney ei suostunut jatkamaan pestiään. Sopimus on nyt purettu ja uudeksi yhteistyökumppaniksi tulee Sony.

– Warner Bros. oli hieno paikka työskennellä ja olen tuntenut olevani siellä osa suurta perhettä lähes 20-vuoden ajan. Nyt siirryn kuitenkin eteenpäin. Jätän upean yhtiön ja monet rakkaat ystävät, George Clooney kertoi Media Decoder -julkaisun mukaan.

Clooneyn taannoisella Leatherheads-elokuvalla epäillään olleen vaikutusta päätökseen, sillä se oli kaikin puolin katastrofaalinen floppi.