Lindsay Lohan tappelee rintaliiveissä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa taas edes jonkinlaiseen noususuhdanteeseen saanut Lindsay Lohan nähdään pian Labor Pains -elokuvan tähtenä. Elokuva floppasi jo alussa, sillä se ei tule saamaan lainkaan ensi-iltaa valkokankaalla Yhdysvalloissa.

Viime elokuussa kuvausten osalta valmistunut elokuva julkaistaan suoraan DVD-muodossa tämän vuoden elokuussa. Leffasta on kuitenkin jo nyt vuotanut verkkoon kokonaisia kohtauksia, joista yhdessä Lindsay Lohan nähdään tappelemassa siskonsa kanssa rintaliiveihin ja alushousuihin pukeutuneena. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Ennen elokuvan DVD-julkaisua Labor Pains esitetään ”ensi-illassa” maksullisella ABC Family -kaapelikanavalla. Näin ollen elokuva floppasi Yhdysvalloissa jo ennen ensi-iltaansa, mutta ulkomailla leffa voi päätyä vielä myös valkokankaalle. Elokuvassa Lindsay Lohan näyttelee naista, joka valehtelee olevansa raskaana, jotta saisi pidettyä työpaikkansa.