Megan Fox verisenä zombie-tappajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Transformers-elokuvan jatko-osassa Suomenkin valkokankailla nähtävä Megan Fox tähdittää ensi syksynä etukäteen kovasti kohuttua Jennifer’s Body -elokuvaa, jossa nähdään niin romantiikkaa kuin jännitystäkin.

Megan Fox tekee nimittäin elokuvassa myös lesbokohtauksen näyttelijä Amanda Seyfriedin roolihahmon kanssa. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan kohtaus on “erittäin kuuma” ja parivaljakko pyörii alastomana pitkin sänkyä. Megan kertoi jo aiemmin, että elokuva sisältää monipuolisia seksikohtauksia ja suudelmia molempien sukupuolten välillä.

Hän näyttelee elokuvassa cheerleaderia, josta tulee yllättäen luokkatovereitaan tappava sarjamurhaaja. Äskettäin elokuvayhtiö julkaisi kuvan Foxista cheerleaderina ja nyt verkkoon on ilmestynyt kuva kohtauksesta, jossa tumma kaunotar nähdään yltä päällä verisenä zombie-tappajana. Katso kuva tästä. Uusi kuva löytyy tästä.

Jennifer’s Body saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. syyskuuta 2009.