Supermallit lähikontaktissa supertähtien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller poseerasi äskettäin bikineissä Shape Magazine -lehden kannessa. Nyt hänet ja muutama muu alusvaatemalli nähdään poseeraamassa musiikkimaailman supertähtien kanssa.

Supermalit poseeraavat Victoria’s Secret -malliston kuvauksissa yhdessä supertähtien kanssa. Musiikkitähdistä mukana ovat muiden muassa Kenny Chesney, Kanye West, Panic At The Disco ja Gnarls Barkley. Katso kuvat tästä.

Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on aiemmin toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.