Gemma Arterton söi kuormasta – kihloihin Bond-sijaisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Quantum Of Solace -elokuvan naistähti Gemma Arterton on kihlautunut samaisessa elokuvassa päätähden Daniel Craigin sijaisvartaloa esittäneen stuntmiehen kanssa.

23-vuotias Gemma Arterton tapasi Stafano-nimisen sijaisnäyttelijän Bond-leffan kuvauksissa ja parin kerrotaan ihastuneen ensisilmäyksellä toisiinsa. He eivät ei ole juurikaan näyttäytyneet yhdessä julkisesti eivätkä myöskään kommentoineet suhdettaan.

Ystäväpiiristä on kuitenkin vahvistettu, että Gemma ja Stefano ovat seurustelleet jo usean kuukauden ajan. Eilen illalla he kuitenkin juhlivat kihlautumistaan Lontoon Sohossa järjestetyissä juhlissa. Samalla Gemma kuvattiin ensimmäistä kertaa näyttävä timanttisormus nimettömässään. Juhlissa oli mukana myös molempien sukulaisia ja ystäviä.

Gemma Arterton on aiemminkin seurustellut kuvausryhmän jäsenen kanssa, sillä viime vuonna hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.