Harry Potter -tähti: Emme voi seurustella keskenämme

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuva saa ensi-iltansa 17. heinäkuuta. Nyt elokuvan miespääosassa nähtävä Daniel Radcliffe on kertonut haastattelussa, ettei voisi koskaan seurustella vastanäyttelijänsä Emma Watsonin kanssa.

19-vuotias näyttelijä, joka on ehtinyt tehdä uraa jo myös teatterin lavalla, ei omien sanojensa mukaan voisi edes harkita ihmissuhdetta 19-vuotiaan Watsonin kanssa, koska siinä olisi hänen mukaansa jotain insestimäistä. Daniel Radcliffe ja Emma Watson ovat työskennelleet yhdessä lapsesta saakka ja he ovat kuin samaa perhettä.

– Meillä oli aika, jolloin olimme toisillemme ainoat pojat ja tytöt, jotka tunsimme. Olimme siten uskomattoman himokkaita kolmannen elokuvan lopusta viidennen elokuvan loppuun, mutta sittemmin tilanne on rauhoittunut, Daniel Radcliffe kertoi Esquire-lehdelle.

– En oikeastaan haaveillut kenestään kuvausryhmän jäsenestä kovinkaan paljon, vaikka salaliittoteorioissa minä ja Emma seurustelimme. Tiesimme, että se oli kaikkea sitä mitä fanimme toivoivat, mutta olen pahoillani, se ei tule tapahtumaan. Siinä ajatuksessa on jotain insestimäistä.

Samassa haastattelussa Radcliffe paljasti joutuneensa koulukiusatuksi ja käyttäneensä kiusaajiinsa keinoja, jotka hän oli oppinut Potter-elokuvien kuvauksissa. Kyse ei kuitenkaan ollut taikatempuista.

– Koska olin ollut muutaman vuoden aikana kuvauksissa monien upeiden ihmisten kanssa, kykenin kamppailemaan vastaan. He eivät pitäneet siitä. En sano, että olisin ollut Oscar Wilde 14-vuotiaana, mutta minulla oli vastaus kaikkeen mitä he minulle kykenivät sanomaan.