Herkkupeppu? Britney Spears palasi keikkalavoille pyöristyneenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on palannut Circus-kiertueelleen parin viikon keikkatauon jälkeen. Pariisissa turneensa uuden osion aloittanut supertähti vietti lomansa Yhdysvalloissa lastensa, perheensä ja ystäviensä kanssa. Tuoreiden kuvien perusteella laulajan ruokahalu on ainakin säilynyt.

Pariisissa Britney Spears nähtiin nimittäin selvästi pyöreämpänä kuin ennen keikkataukoa Lontoossa, joten hän lienee nauttinut vapaa-ajastaan myös herkuttelemalla. Erityisesti laulajan kädet ja jalat näyttivät saaneen terveellä tavalla hieman lisää massaa.

Brittilehti Daily Mail on nyt julkaissut tuoreita kuvia kyseiseltä keikalta. Katso kuvat tästä. Nyt jatkunut tiivis keikkaputki tullee kuitenkin tasoittamaan tilannetta, kun jokainen keikka on kuin puolentoistatunnin pituinen kuntosalitreeni.

Lomankin aikana Britney pysyi otsikoissa, sillä hänen huhuttiin sekä kuolleen että menneen kihloihin agenttinsa kanssa. Kuolinhuhut tähti kumosi välittömästi ja hän näyttäytyi lisäksi seuraavana päivänä paparazzikuvaajille huvijahdin kannella kumotakseen perättömät huhut.