Michael Jacksonin seksiskandaalin kuulusteluvideo julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuolleen poptähti Michael Jacksonin taannoiseen lapsiseksiskandaaliin liittyvä kuulusteluvideo on nyt päätynyt julkisuuteen News Of The World -brittilehden verkkosivujen julkaisemana. Lehden mukaan video on kuvattu jo vuonna 1996, eli yhdeksän vuotta ennen varsinaisen oikeudenkäynnin alkua.

Julkisuudessa ennennäkemättömällä videolla viranomaiset kuulustelevat supertähteä epäiltyjä lapsiinsekaantumiseen, eli rikoksista, joihin hänet todettiin vuosien oikeudenkäynnin jälkeen lopulta syyttömäksi. Videolla Jackson nähdään jännittyneenä naureskellen ja peittäen välillä kasvonsa käsillään. Hän kuitenkin ilmoittaa syytösten tekijöiden olevan valehtelijoita.

Supertähden kuulusteluissa läsnä ollut asianajana Zia Modabber kieltää laulajaa vastaamasta moniin kuulustelijan esittämiiin kysymyksiin. Videolla suorastaan kirkkaanvalkoisessa ihossa nähtävä Jackson kiistää vaalentaneensa ihoaan ja toteaa olevansa ylpeä ollessaan mustaihoinen. Lisäksi hän muiden muassa kiistää olevansa homoseksuaali. Katso video tästä. Koko video kestää lehden mukaan kolme tuntia, mutta nyt siitä on julkaistu vain kolmen minuutin kooste.