Potter-tähti jo toipumassa sikainfluenssasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen maailman viihdelehdissä uutisoitiin kuinka Harry Potter -elokuvan tuotantotiimi on kohdannut vastoinkäymisiä, kun näyttelijä Rupert Grint sairastui sikainfluenssaan kesken kuvausten. Tilanne on kuitenkin jo paranemaan päin.

20-vuotias Grint esittää elokuvassa Ron Weasleyn roolia. Ryhmä kuvaa parhaillaan Lontoossa elokuvasarjan viimeistä osaa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2010. Ennen kuvausten jatkumista Potter-tähdet saavat juhlistaa uuden Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan ensi-iltaa, mutta sairastuneen tähden osallistuminen tapahtumaan on ollut vaakalaudalla.

– Vahvistamme, että Rupert Grint on ottanut muutaman päivän vapaata kuvauksista lievän sikainfluenssan takia. Hän on nyt toipumassa ja odottaa kovasti voivansa osallistua kuvausryhmän kanssa lehdistötilaisuuksiin ja ensi-iltaan. Niiden jälkeen hän voi palata myös kuvauksiin, hänen tiedottajansa kertoi eilen.

Elokuvan ensi-iltajuhla järjestetään Lontoossa ensi tiistaina. Varsinainen ensi-ilta on 17. heinäkuuta.