Bikiniasuinen Lindsay Lohan hassutteli veljensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan täytti viime viikolla 23 vuotta ja jatkoi juhlimista useamman päivän ajan. Nyt verkkoon on ilmestynyt hänen synttärikuviaan, joissa Lindsay hassuttelee valokuvauskopissa veljensä Michaelin kanssa.

The Silver Spoon Malibu Beach Housessa ikuistetuissa kuvissa mustavalkoraidallisiin bikineihin sonnustautunut Lindsay Lohan esittää kameralle useampiakin hassuja ilmeitä, vääntelee kasvojaan ja tekee sormillaan itselleen leikillään sarvet. Yhdessä kuvassa hänen seuranaan kuvauskopissa nähdään suurten aurinkolasien taakse piiloutuva Michael-veli. Katso kuvat tästä.

Viikonlopuksi Lindsay ehti jo lennähtää Atlantin yli Lontooseen, jossa hän vietti vapaapäiviä isoveljensä Markin kanssa. Sisarukset osallistuivat Lontoossa järjestettyyn Wireless Festival -tapahtumaan, jossa esiintyivät muiden muassa Kanye West, Calvin Harris, N-Doubz ja Britain’s Got Talent -voittaja Diversity.