Blockfest tarjoaa suomalaiset hiphop-musiikin huiput

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä tapahtumana pidettävä Blockfest-kaupunkifestivaali on saanut oletettua aiemmin varmistettua kaikki artistinsa. Tampereella 21. – 22. elokuuta nähdään estradilla tähtivieraita niin Yhdysvalloista kuin Ruotsistakin sekä kaikki suomalaiset hiphop-musiikin huiput, yhteensä lähes kolmekymmentä esiintyjää.

Perjantain pääesiintyjä, Queensistä lähtöisin oleva Capone-N-Noreaga saa seurakseen muiden muassa Euroviisukarsinnoissakin nähdyn Signmarkin, Steen1:n, Sauruksen, Ruudolfin ja 3rd Rail Specialin. Blockfest pyrkii joka vuosi tarjoamaan myös jonkin merkkipaalun kotimaisen hiphopin historiassa. Tänä vuonna luvassa on kotikaupungissaan esiintyvien Flegmaatikkojen eli Leijonamielen, Tiedemiehen ja Spesialistin 10-vuotisjuhlashow.

Lauantaina-ilta huipentuu Fintelligens-duon erityiseen Blockfest Special -esitykseen, jossa Elastinen ja Iso H kutsuvat lavalle oletetusti ainakin Uniikin ja Timo Pieni Huijauksen, mutta mitä vain voi tapahtua. Sitä ennen esiintyvät esimerkiksi listasuosikki Cheek, Teosto-palkittu Asa, Redrama, Lord Est ja uuden projektinsa tuova Pyhimys. Yllätysvieraana saapuu Ruotsista Adam Tensta, joka nauttii naapurimaassamme huikeaa suosiota. Tänäkin vuonna yleisö on saanut toivoa esiintyjän festivaaleille. Parhaiten kannattajajoukkonsa saivat nyt liikkeelle Veljenpojat.

Tampereen Tullinaukion alueella pidettävä festivaali oli viime vuonna loppuunmyyty, mutta silti päivälipun hintaa on jopa alennettu. Festivaaleille ei ole ikärajaa, mutta nuorimpien toivotaan saapuvan huoltajan seurassa. Täysi-ikäisille on erillinen anniskelualue. Lipunmyynti on nyt alkanut ja lippuja on saatavilla muiden muassa Tiketistä ja Lippupisteestä. Lisätietoja www.blockfest.fi.