Jopa miljoona Jackson-fania Los Angelesiin – kaaos tulossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa järjestetään tiistaina poptähti Michael Jacksonin hautajaiset. Staples Centerissä järjestettävään tilaisuuteen pääsee mukaan vain 11.000 arvonnassa lipun voittanutta, ja arvontaan saavat osallistua vain Yhdysvalloissa asuvat.

Tästä huolimatta myös muualta maailmasta on saapumassa Los Angelesiin todellinen invaasio Michael Jacksonin faneja. Viranomaisten mukaan odotettavissa on jopa miljoonan ihmisen pyhiinvaellus maailmanhistorian suurimman poptähden kunniaksi.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan esimerkiksi lennot Britanniasta Los Angelesiin, San Franciscoon ja Denveriin on myyty loppuun. Julkaisun haastatteleman virkailijan mukaan Los Angelesin lentojen kysynnässä on ollut viime päivien aikana huima piikki, koska englantilaiset yrittävät päästä paikan päälle tiistaiksi. Ihmiset yrittävät lentää mahdollisimman lähelle Los Angelesia ja sen jälkeen jatkolennoilla perille.

Los Anglesin viranomaiset ovat ilmoittaneet sulkevansa Staples Centerin ulkopuolisilta hyvissä ajoin ennen tiistain hautajaisia. Tiet paikan ympärillä suljetaan ja alueelle pääsevät vain lipun omistavat ihmiset. Poliisi tulee olemaan kuitenkin helisemässä, mikäli miljoona ihmistä alkaa kerääntyä alueelle.