Mikä Katie Holmesia vaivaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu julkkispari, Tom Cruise ja Katie Holmes, on tällä hetkellä Australiassa, jossa Holmes aloittaa pian uuden Don’t Be Afraid of the Dark -elokuvansa kuvaukset. Leffa saa ensi-iltansa vuonna 2011, ja parhaillaan meneillään on harjoitukset Docklands-studioilla.

Kymmenen viikon kengurumaa-vierailunsa aikana Tom Cruise saa pitää huolta perheen kolmevuotiaasta Suri-tyttärestä. Miljardööriystävänsä James Packerin omistaman Crown Towers -hotellin sviitissä asuva perhe on nyt kuvattu Melbournessa matkalla katsomaan palkittua Jersey Boysin musikaalia paikalliseen Princess-teatteriin.

Katie Holmes näyttäytyi tällä kertaa ylisuureen villakangastakkiin kääriytyneenä. Australian viileän talvikelin uskotaan aiheuttaneen flunssan, sillä Katie näytti varsin sairaalloiselta ja harmaalta. Katso kuvat tästä. Illan edetessä Katie vilautti kuitenkin jo hieman hymyään. Viihdelehdet epäilevät, että kiireisen elokuvaprojektin ja perhe-elämän yhteensovittaminen on käynyt Holmesille raskaaksi.

Viime aikoina Katie on yrittänyt saada jalansijaa myös teatterien lavoille, mutta varsin huonolla menestyksellä. The Extra Man -elokuvassa ensi vuonna nähtävä tähti esiintyi viime syksynä Broadwaylla All My Sons -näytelmässä, jota jouduttiin lopulta esittämään puolityhjille saleille. Holmesin lupaava elokuvaura tyssäsi tämän alettua seurustella Tom Cruisen kanssa vuonna 2005.