Popkaunotar ei halua vielä naimisiin F1-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger ovat seurustelleet puolentoista vuoden ajan, mutta avioliiton satama ei vieläkään häämötä edessä. Nicole on nyt kertonut uransa olevan etusijalla ja häiden saavan vielä odottaa.

Nicole Scherzinger kertoi olleensa tyrmistynyt, kun lehdissä uutisoitiin hänen aikovan mennä naimisiin.

– Joku kysyi minulta että aionko mennä naimisiin kymmenen vuoden sisällä ja sisältyykö suunnitelmiini myös perheen perustaminen. Seuraavana päivänä lehdessä luki ”Nicole haluaa naimisiin Lewisin kanssa”, mikä oli viimeisin asia minkä olisin sanonut, Nicole Scherzinger kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

– Kymmenen vuoden sisällä haluan saavuttaa paljon urallani ja se on minulle tärkein asia. Unelmani on tehdä jonain päivänä omaa musiikkiani, tehdä oma uskomaton kiertue ja tehdä musiikkia myös teattereihin, musikaaleihin ja elokuviin. Se on minun unelmani, ei avioliitto.