Tammerkosken Sillalla –tapahtuma teki kävijäennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetty Tammerkosken Sillalla -festivaali keräsi tänä vuonna ennätysyleisön. Keskustorin juhlateltassa vieraili yhteensä 32.500 asiakasta ja koko festivaalialueella tapahtuman aikana 65.000 ihmistä.

Erityisen suosittua oli päivällä järjestetty ilmaisohjelma, joka keräsi Keskustorin teltalle yhteensä 20.000 katsojaa. Suurimman suosion saavutti Anna Abreun tähdittämä nuorisopäivä, joka kokosi 2.400 kävijää. Myös perinteiset yhteislaulutilaisuudet sekä senioripäivä täyttivät teltan ääriään myöten.

Juhlateltan illat saivat aikaisempien vuosien tapaan juhlaväen liikkeelle. Tänä vuonna iltakonserteissa oli yhteensä noin 12.500 asiakasta. Ensi vuonna Tammerkosken sillalla -tapahtuma järjestetään 2.-9.7.2010.