Uusia kuvia: Megan Fox nakuilee elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomen valkokankaalla Transformers-elokuvan jatko-osassa nähtävä supertähti Megan Fox palaa pian valkokankaille Jennifer’s Body -elokuvassa. Nyt leffassa myös yläosattomissa esiintyvästä tähdestä on vuotanut lisää nakukuvia verkkoon.

Elokuvasta ”vuodettiin” julkisuuteen ensimmäiset nakukuvat ensimmäisen kerran jo reilu vuosi sitten. Näissä otoksissa Megan Fox nähtiin yläosattomissa nousemassa vedestä ja kävelemässä laiturilla. Uusissa kuvissa Megan nähdään yläosattomissa metsässä. Katso kuvat tästä.

Megan Fox näyttelee elokuvassa Jennifer Check -nimistä cheerleaderia, josta tulee yllättäen luokkatovereitaan tappava sarjamurhaaja. Kaunotar tekee elokuvassa myös lesbokohtauksen näyttelijä Amanda Seyfriedin roolihahmon kanssa. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan kohtaus on “erittäin kuuma” ja parivaljakko pyörii myös alastomana pitkin sänkyä.

Supertähti kertoi itse jo aiemmin, että elokuva sisältää monipuolisia seksikohtauksia ja suudelmia molempien sukupuolten välillä. Äskettäin elokuvayhtiö julkaisi kuvan Foxista cheerleaderina ja nyt verkkoon on ilmestynyt kuva kohtauksesta, jossa tumma kaunotar nähdään yltä päällä verisenä zombie-tappajana. Jennifer’s Body saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. syyskuuta 2009.