BB-Niko: ”Uskoin jonkun hyökkäävän asuntooni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kisassa viime syksynä mukana ollut BB-Niko, eli Niko Saarinen, muutti pian ohjelman loppumisen jälkeen avoliittoon tamperelaisen nuoren miehen kanssa. Pari tapasi toisensa viime vuoden joulukuussa Tampereella BB-asukkaiden bileissä.

Nyt Niko on kirjoittanut blogissaan tämän ihmisssuhteen pelastaneen hänet, sillä BB-talosta siviiliin siirtyminen ei sujunut häneltä kovinkaan helposti. Pahimmillaan Niko pelkäsi joutuvansa hyökkäyksen kohteeksi kotonaan.

Big Brotherista lähdön jälkeen ne yöt milloinka olen nukkunut yksin on melkeinpä sormin laskettavissa. Yksinoleminen ahdisti, se pelotti, se hikoilutti. Yhteemuutto näinollen ns.”pelasti” minut.

– Oli hirveää pyöriä sängyssään ja kuunnella ääniä, joita kerrostalossa kuulee väkisinkin. Jokaisella kolahduksella uskoin jonkun hyökkäävän asuntooni. Jokaisella varjolla oli silmät jotka tuojottivat minua. Se oli ahdistavaa.