Jacksonin arkkua salakuljetetaan kohti Neverlandia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten päättynyt poptähti Michael Jacksonin muistotilaisuus on saamassa näin jälkikäteen mielenkiintoisia piirteitä. TMZ uutisoi hetki sitten, että sen saamien tietojen mukaan supertähteä ei sittenkään haudattaisi Forest Lawn Memorial Parkiin, vaan toiseen, vielä salaiseen paikkaan.

Jacksonin perheen poliisisaattue suuntasi hautajaisista yllättäen suoraan Beverly Wilshire -hotelliin lounastamaan. Perheen epäillään olleen ”houtuslintu”, jonka varjolla Jacksonin arkku saadaan samaan aikaan kuljetettua salaa pois Staples Centeristä ja edelleen salaiseen paikkaan.

Pian perheen poistumisen jälkeen Staples Centerin yläpuolella päivystävä helikopteri huomasi useita areenan uumenista hitaasti poistuneita tila-autoja. Jacksonin perhe on mahdollisesti hoitanut ruumisarkun siirtämistä varten peiteoperaation, sillä muutaman minuutin sisällä samasta paikasta tuli poliisin SWAT-panssariauton lisäksi myös kolme tavallista pakettiautoa, joilla ruumisarkkua voisi kuljettaa.

Näistä musta pakettiauto lähti ajamaan muuta liikennettä hitaammin Los Angelesista 101-valtatietä pohjoiseen Malibun ohi ja edelleen kohti Michael Jacksonin kuuluisaa Neverland Ranchia, jonne hänen perheensä halusi supertähden haudata. Aiemmin on kerrottu, että tilan alueelle ei saisi lain mukaan haudata ihmisiä, mutta nyt tilanne voi olla toinen. Pakettiauton sisällöstä ei ole luonnollisestikaan varmuutta.