Jacksonin perheen valtava saattue liikkeelle myöhässä – liikenne katkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran paikan päältä saamien tietojen mukaan Michael Jacksonin perhe on juuri lähtenyt liikkeelle tähden Encinon kodista valtavassa autosaattueessa.

Hieman myöhässä liikkeelle lähteneeseen saattueeseen kuuluu noin kaksikymmentä mustaa limousiinia ja tila-autoa. Lisäksi siihen kuuluu myös linja-autoja ja pari ambulanssia. Tuoreiden tietojen mukaan saattue suuntaisi ensin Forest Lawnin hautausmaalle, josta se ottaisi Jacksonin arkun mukaansa.

Matka perheen odotetaan saapuvan Staples Centeriin noin kello 20.20 paikallista aikaa. Tämä siitä huolimatta, että poliisi on katkaissut kaiken liikenteen saattuen reitiltä. Vastaavaa tehdään yleensä ainoastaan presidentillisissä kuljetuksissa.

Helikopterit lähettävät parhaillaan suoraa lähetystä alueelta, ja kuvissa näkyy kuinka saattueen esteetöntä kulkua on saattueen kärjessä valmistamassa kaksi poliisiautoa ja kolme poliisimoottoripyörää. Yhteensä saattueeseen kuuluu ainakin puolenkymmentä poliisiautoa. Asiasta uutisoivat televisiokanavat jättävät parhaillaan myös mainokset esittämättä voidakseen näyttää saattueen liikkumisen suorana lähetyksenä.