Läheiset jättivät jo jäähyväiset Michael Jacksonille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Yhdysvalloissa järjestetään poptähti Michael Jacksonin valtava muistotilaisuus. Los Angelesin Staples Centeriin kerääntyy 11.000 lipun voittanutta fania ja areenan ulkopuolelle odotetaan jopa miljoonaa surijaa. Laulaja haudataan aamulla, kaksi tuntia ennen muistotilaisuuden alkua.

Muutama tunti sitten, eli auringonlaskun aikaan maanantai-iltana Yhdysvaltojen aikaa, läheiset kävivät jättämässä jäähyväiset supertähdelle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaan kappelissa, paikallinen uutiskanava KCAL9 kertoi. Uutishelikopterit pörräsivät haustausmaan yllä kun vanhemmat, sisarukset ja lapset näkivät Michael Jacksonin viimeisen kerran.

Poliisi oli sulkenut alueen liikenteeltä. Noin kaksi tuntia kestänyt tilaisuus päättyi yhdeksältä ja kello 21.15 perheen autosaattueen nähtiin poistuvan haustausmaalta. Paparazzit ikuistivat autosaattueesta ainakin siskon LaToya Jacksonin ja tyttären Paris Jacksonin, joka itki poistuessaan paikalta. Katso kuva LaToyasta tästä ja Parisista tästä.