Maailman seksikkäin teki itse omat stunttinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvan naispääosassa nähtävä Megan Fox tunnetaan hieman poikamaisesta käyttäytymisestään, ja nyt on selvinnyt, että hän toimii ”äijämäisesti” myös elokuviensa kuvauksissa. Fox haluaa nimittäin tehdä itse omat stunttinsa.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useampaan otteeseen äänestetty 23-vuotias kaunotar nähdään Transformers-leffassa vauhdikkaissa kohtauksissa, joissa kaikissa hän ei siis suostunut käyttämään sijaisnäyttelijää.

Elokuvapomojen kerrotaan joutuneen lähes shokkiin kuultuaan, että hän haluaa tehdä suurimman osan stunteistaan itse. Tuotantotiimi oli yllättynyt myös siitä kuinka paljon kipua Megan Fox kestää. Vain vakuutukset ovat joskus hänen tempaustensa esteenä.

– Haluan tehdä niin paljon omia stuntteja kuin mahdollista. Teen niitä niin paljon kuin vakuutukseni antavat. Transformersissa tein noin 40 prosenttia stunteistani ja seuraavassa elokuvassa teen kaikki, Megan Fox kertoi Young Hollywood -lehdelle.

– Ihmiset ovat usein ihmeissään kuinka paljon iskuja voin ottaa vastaan. Koska olen tehnyt Transformersin, minusta tuntuu että voin tehdä mitä vain. Se on helppoa. Minun sijaisnäyttelijäni oli kuitenkin kuolla, kun kaasuräjähdys räjähti ennen aikojaan. Kaikki kuitenkin selvisivät.