”Michael Jackson has left the building” – supertähti viimeiselle matkalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikolla kuolleen Michael Jacksonin muistotilaisuus on päättynyt. Popin kuninkaan kultainen arkku kannettiin Staples Centerissä järjestetystä muistotilaisuudesta hänen veljiensä toimesta. Näin aikamme suurin poptähti on lähtenyt viimeiselle matkalleen.

Muistotilaisuus oli useiden veikkausten mukaan maailmanhistorian tähän saakka seuratuin yksittäinen tapahtuma, jota esitettiin suorana lähetyksenä sadoilla televisiokanavilla ja sadolla verkkosivustoilla ihmisille ympäri maailmaa.

Jacksonin hautapaikasta ei ole annettu virallista tietoa, mutta tämän hetken oletusten mukaan hänet tullaan hautaamaan Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle, jossa perhe piti varhain tänä aamuna hänen muistolleen yksityisen muistotilaisuuden ja josta arkku sen jälkeen kuljetettiin Staples Centeriin. Samalle hautausmaalle on haudattu myös muiden muassa Walt Disney, Lucille Ball, Sid Grauman, Gene Austin, Humphrey Bogart, Errol Flynn, Nat King Cole, Jean Harlow, Sammy Davis Jr. ja Samuel Goldwyn.