Suunnitelma uusiksi: Michael Jacksonin arkku mukana muistotilaisuudessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian Los Angelesin Staples Centerissä alkaa poptähti Michael Jacksonin muistotilaisuus. Laulajan lähipiiri jätti supertähdelle jäähyväiset jo eilen illalla paikallista aikaa, eli varhain tänä aamuna Suomen aikaa.

Aiemman ilmoituksen mukaan Michael Jackson oli määrä haudata kaksi tuntia ennen muistotilaisuuden alkamista, mutta nyt suunnitelmat ovat mahdollisesti muuttuneet. Tilannetta paikan päällä seuraavien amerikkalaismedioiden mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että Michael Jacksonin arkkua oltaisiin kuljettamassa muistotilaisuuteen Staples Centeriin.

CBS-kanavan mukaan Los Angelesin poliisijohtaja Wiliams Bratton olisi myös vahvistanut asian. Useat muutkin lähteet ovat juuri vahvistaneet, että supertähden arkku tulee olemaan läsnä näkyvällä paikalla muistotilaisuudessa. Vasta tilaisuuden jälkeen se kuljetetaan Forest Lawn -hautausmaalle.

Staran paikan päältä saamien tietojen mukaan paikalliset televisiokanavat esittävät parhaillaan suoraa lähetystä helikoptereista Jacksonin Encinon kodin yltä, josta perhe on pian poistumassa tila-autoilla. Jacksonin kodin edustalle on kerääntynyt noin parinkymmenen mustan auton saattue sekä runsaasti poliisiautoja ja poliisimoottoripyöriä valmiina saattamaan ryhmän muistotilaisuuteen. Perhe on kuitenkin vielä sisätiloissa.