Michael Jacksonin ruumis helikopterilla muistotilaisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikolla kuolleen Michael Jacksonin perhe on juuri saapunut massiivisen poliisisaattuen voimin Forest Lawn -hautausmaalle. Perheen on määrä pitää siellä lähipiirin yksityinen muistotilaisuus.

Osa perheestä ja lähipiiristä kävi jättämässä jäähyväiset jo eilen, mutta tänään Hall Of Libertyssä järjestettävässä tilaisuudessa on läsnä huomattavasti suurempi joukko läheisiä. Perhe saapui paikalle parinkymmenen auton saattueessa, jota varten tiet oli suljettu koko matkalta.

Lähipiirin muistotilaisuuden jälkeen Michael Jacksonin ruumis arkkuineen lennätetään tämän hetken tietojen mukaan Los Angelesin palolaitoksen uudella helikopterilla hautausmaan parkkipaikalta yleiseen muistotilaisuuteen Staples Centeriin, jossa on läsnä lukuisten tähtiesiintyjien lisäksi myös vajaa 9.000 lipun arpajaisissa saanutta.

Jacksonin arkun mukanaolosta kerrottiin turvallisuussyistä vasta tänään. Eilen uutisoitiin, että laulaja olisi ollut määrä haudata kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkamista.

PÄIVITYS: Myöhemmin viranomaiset ilmoittivat, että helikopteri oli paikalla vain varotoimena. Michael Jacksonin arkku siirrettiin autolla.