Yksityinen muistotilaisuus ohi – Jacksonin kultainen arkku matkalla Staples Centeriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin perheen yksityinen muistotilaisuus Forest Lawn -hautausmaan kappelissa on päättynyt ja laulajan kultainen ruumisarkku on nähty ensimmäisen kerran julkisesti. Läheisten muistotilaisuus kesti vain reilun puolen tunnin ajan.

14 karaatin kullalla silattu ruumisarkku nostettiin tilaisuuden jälkeen mustaan ruumisautoon, joka siirtää sen Staples Centerin yleiseen muistotilaisuuteen. Viranomaisten mukaan hautausmaalla samaan aikaan ollut Los Angelesin palolaitoksen uusi helikopteri oli paikalla vain varotoimena, eikä siis kuljettamassa arkkua.

Hetki sitten myös Jacksonin perhe nousi massiivisen autosaattueensa kyytiin ja perhe on parhaillaan matkalla kohti yleistä muistotilaisuutta. Tällä hetkellä autosaattue on juuri päässyt moottoritielle ja se liikkuu hitaasti kohti Staples Centeriä. Saattueen nopeus on nyt huomattavasti hitaampi kuin aiemmin. Matkan varrella olevilla ylikulkusilloilla on tuhansia ihmisiä katsomassa saattuetta. Poliisi on sulkenut moottoritien muulta liikenteeltä.