Popin kuningas saapui viimeisen kerran Staples Centeriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on juuri saapunut viimeisen kerran Staples Centeriin, jossa hän vielä reilut pari viikkoa sitten harjoitteli suunniteltuja paluukeikkojaan varten. Tällä kertaa maailmanhistorian suurin poptähti saapui kuitenkin areenalle kultaisessa arkussa.

Supertähden arkun ja hänen läheistensä matka Forest Lawn -hautausmaalta järjestetystä yksityisestä muistotilaisuudesta Staples Centeriin sujui noin 15 minuutissa, koska poliisit sulkivat tiet kaikelta muulta liikenteeltä. Kyseessä on Los Angelesin poliisin suurin operaatio sitten vuoden 1984 kesäolympialaisten.

Autosaattueen koko aiheuttaa parhaillaan pienehköjä ongelmia, sillä alunperin noin 15 auton saattue on kasvanut noin 30 autoon. Tästä syystä kaikki autot eivät pääse jättämään kyydittäviään keskuksen sisäänkäynneille, vaan suurin osa kymmenistä limousiineista ja tila-autoista odottaa tällä hetkellä tiellä. Autot ohjataan katutason sijaan autokellarissa olevalle sisäänkäynnille, josta uutishelikopterit eivät saa kuvaa.

Paikalla on myös useita satoja faneja, mutta viranomaiset pitävät visusti huolta saattueen turvallisuudesta. Erityisesti poliisimoottoripyörien määrä on uskomaton, sillä saatuetta vaikuttaa turvanneen poliisiautojen lisäksi myös useita kymmeniä moottoripyöräpoliiseja.